KORÁBBI ESEMÉNYEINK

Rita

„A Nem lettem anya csoport segített, hogy sokkal könnyebbnek érezzem a csomagot, melyet a gyermektelenség vesztesége kapcsán viszek magammal, és elfogadjam, hogy ez az én történetem része, hozzám tartozik, de nem az egyetlen meghatározása az életemnek.”
„Felszabadító volt olyanokkal beszélni, akik hasonló helyzetben vannak, mint én. Sokkal szabadabban, könnyebben tudtam megfogalmazni a gondolataim, érzéseim. Ebben a közösségben az volt a normális, ahogy éppen vagyok. Rengeteget adott a haladásomhoz az, hogy a csoport többi tagja is őszintén, nyíltan, kendőzetlenül osztotta meg a gondolatait. Volt, hogy olyat mondtak ki, ami bennem is megvolt; és volt, hogy úgy fogalmazták meg, ami nekem sosem jutott eszembe, és csak ezáltal tudtam átlendülni egy-egy holtponton, vagy megtalálni a lényeget. Nélkülük – egyedül ezt nem tudtam volna elérni. Nagyon örülök, hogy egy közösséghez tartozva lehettem ebben a nehéz változásban!”

Bori

Viki

„Rengeteget adtak a csoportos beszélgetések, a résztvevők történetei és a kapott információk ahhoz, hogy azt tudjam mondani magamnak: elfogadható, ha 39 évesen sem érzek sürgető vágyat a gyerekre.”
„A Csoport egy üdítő oázis volt számomra. Itt az embernek van lehetősége és kedve beszélni a gyermektelenséggel kapcsolatos különböző témákról, nyíltan, őszintén és értelmes módon, olyan emberekkel, akik ezt a problémát értik és ismerik.”

Kati

Csilla

„Nekem a Még nem vagyok anya csoport felért egy gerinctornával, mert úgy érkeztem a csoportba, hogy időnként roskadoztam a gyermek nélküli életettől, a jövő gondolatától, a csoport pedig eszközöket adott abban, hogy egyenes gerinccel, büszkén tudjam vállalni a saját életemet.”