Szemerszki Tímea
képzésben lévő life coach • jógapszichológia és védikus életmód mentor • meddőségi, reprodukciós és örökbefogadási szaktanácsadó • jóga oktató • művészet- és szocioterapeuta • szociális munkás
Hivatásom, hogy segítsek a hozzám fordulóknak abban, hogy az életüket jobbá tudják tenni, hogy megismerjék önmagukat, hogy megértsék elakadásaikat és nyitottá váljanak a változásra. Az élethez való hozzáállásomat alapvetően meghatározza a tradíció és a keleti, főleg az indiai védikus rendszer, amely a személyiségem részévé vált. Ettől függetlenül munkám során nem áll szándékomban senkit ez irányba befolyásolni, de képes vagyok ezen ismereteimet a nyugati ember számára érthető megvilágításban megmutatni, amennyiben a közös munkánk ezt igényli.

Szakmai utam 2015-ben az örökbefogadáshoz vezetett, amely terület a mai napig központi téma a munkám során.

A Nem tudom, hogy szeretnék-e anyává válni és a Még nem vagyok anya csoportokban csoportvezetőként az elfogadásban és a résztvevők belső értékeinek a feltárásában igyekszem segíteni.
Jóga oktatóként a Jóga gyermektelen nőknek csoportot vezetem, ahol a gyakorlás különböző témák fókuszba állítása köré szerveződik, mint például a gyökerek megtalálása, az elfogadás, az elengedés, a megbocsájtás, az együttérzés, az önbizalom, önuralom, és a tudatos jelenlét, stb.

Egyéni tanácsadás keretében Budapesten személyesen és az online térben az elakadásokból való továbblépéshez szükséges belső és külső lehetőségek feltárásával; a jobb és minőségibb élethez vezető út megtalálásával; a gyermekvállalás lehetséges útjaival; az örökbefogadás útvesztőjével és az örökbefogadási folyamatok kísérésével foglalkozom.

Végzettségeim

2024

Life coach, Coaching & Integrált Tudományok Akadémia

2022 – 2023

Jógapszichológia és védikus életmód mentor

2020 ‒ 2022

Meddőségi, reprodukciós és örökbefogadási szaktanácsadó, szakirányú továbbképzés, ELTE-PPK

2009 – 2010

jóga oktató, Magyar Jóga Társaság Egyesület

2003 – 2006

szocioterapeuta-művészetterápiás csoportvezető/közösségépítő, Magyar Művészet és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület

1998 – 2002

általános szociális munkás szak mentálhigiéné szakosodással, Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskola
dots